Hållbarhetsgruppen möte 8 mars 2021

Funderar du på klimatproblemen, men vet inte riktigt vad du kan göra? Oavsett var du befinner dig på skalan av miljömedvetenhet kanske du saknat möjligheten att träffa andra och diskutera miljöfrågor. DÅ önskar vi dig välkommen till våra träffar. Tillsammans diskuterar vi miljöfrågor, tar del av aktuell litteratur, inspirerar varandra och arrangerar aktiviteter som når ut till fler. Träffarna sker en måndag i månaden, ca 18.30-20.30. Träffarna sker tills vidare digitalt.

Om du har lust att komma, eller vill veta mer, kontakta någon av följande personer:
Irene Burö, mobil 073-509 69 15 ; Anna Brusberg, mobil 070-691 39 53

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.